luni, 8 iulie 2013

People=hate

Înainte, când Axy îmi zicea că urăște oamenii (mai în glumă, mai în serios) râdeam de ea sau doar aprobam..
Însă mi-am schimbat părerea.. Unii dintre acești ”oameni” merită să fie tăiați și fierți si dați de mâncare animalelor, așa cum face Hannibal. Cât de inteligent trebuie să fii să tai un picior al unui porumbel?Cât de deștept trebuie să fii să dai într-un câine fără ca acesta să-ți fi făcut ceva? Asta privind animalele, însă oamenii se comportă așa și între ei. Promit marea cu sarea dar nu ajung nici până la cel mai apropiat ochi de baltă. Jură că nu știu ce și nu știu cum și se fac de tot rahatul. 
Nu sunt perfectă și nu cer asta de la nimeni dar rog acele persoane care s-au deșteptat(sper) să nu cumva să continuie să mă mai calce pe nervi că nu mai rezist. M-am săturat să văd prostie, nesimțire, falsitate și alte câcaturi. Vă rog duceți-vă unde știți mai bine și lăsați-ne pe noi, cei ce pot fi cu adevărați oameni în treaba noastră.
Ne mai tragem mult de pantaloni, dragilor? 
(Scuzați vocabularul)

2 comentarii:

 1. Eh, ajungeti voi la vorbele mele de baba trecuta prin cacaturile vietii:)))
  Unii oameni pur si simplu n-ar trebui sa existe:))

  RăspundețiȘtergere
 2. No, Ema, da` nu-i bai.
  Astia nu se numesc oameni. Ma uitam la un documentar despre maimute la un moment dat si spunea acolo cum ca masculii, pentru a da dovada de putere si pentru a-si arata superioritatea, se izbesc de orice prind, rup, distrug...si stii ce? Mai umana e maimuta aia decat ala de a taiat piciorul porumbelului. Astfel de...virusi nu pot fi numiti oameni. Fac umbra pamantului degeaba, incercand sa demonstreze cat de tari sunt, dandu-se in spectacol, crezand ca nimeni nu e mai tare si mai cool decat el fiindca "oh, vai, a fost asa de smecher incat a prins un porumbel si i-a taiat piciorul ca deh! nimeni nu mai e ca el". Nu ti se pare ironic cum, daca-i spui ca se vede ca se trage din maimute, se supara? Nu zic ca sunt de partea teoriei cum ca oamenii se trag din maimute, zic doar ca sunt de acord cu faptul ca unii oameni par a fi crescuti in jungla, ca sa n-o spun mai urat.:D

  Da` ce-i de facut? De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

  RăspundețiȘtergere