duminică, 25 august 2013

Instantanee

          #De 3 zile stau în pat. Înafară de scurtele plimbări până la budă și până la bucătărie stau țeapănă aici. Acum 3 zile mă jucam cu un cățel (la 6 dimineață). Îl fugăream puțin când, somnoroasa de Ema a călcat strâmb.Am căzut în iarba udă și vorbeam singură ”Proastă ești. AU AU AU. Toantă. Să văd cum ajungi în casă. AU AU AU.”  Spre surprinderea mea, câinele (cred că s-a simțit vinovat sau ceva) a venit la mine și mă împingea să mă ridic. M-am ridicat și ținându-mă de el am ajuns în casă. Acolo, familionu dormea:))). M-am ascuns și eu într-un colț și m-am culcat pe Mona(cățelul). Când m-am trezit  am început să alerg iar, să mă joc cu ea. Spre mirarea mea, nu simțeam nimic..Mă distram așa de bine! Debea după ce a plecat Mona, am început să mă clatin și m-am băgat în pat cu o pungă de gheață pentru picior. Când m-am uitat încă o dată am văzut că piciorul mi se umflase și era cât capul meu.
            Am încercat să mă odihnesc și să îmi îngrijesc ”rana” și văd că acum e ok. Umflătura s-a retras considerabil și pot sta mai mult în picioare. *yeeeeeeeeeeeeeeeeeeey*
          #În altă ordine de idei, marți mă pornesc spre România iar pe 1 septembrie mă întâlnesc cu noii mei colegi. 
          #V-am zis că mi-am făcut o șuviță blondă? În sfârșit am reușit! Și m-am tuns (iar). Am o nouă frizură, sunt șmecheră. :)))))
            Scuzați eventualele greșeli.

2 comentarii:

  1. Nu ne arăţi şi nouă nişte poze cu noua ta frizură? :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 euroooo! Glumeeeam. Voi pune niște poze când ajung în România :o3 :*

      Ștergere