vineri, 1 noiembrie 2013

Pădurile României

Nu îmi pot imagina o țară fără pădure...
Fără aurul verde care înfrumusețează și împrospătează țara asta păcătoasă, România va ajunge o țară goală și stearpă. Înțeleg că tăiați copaci pentru a vă face case și pentru a fabrica hârtie (exemplu A4 care sunt folosite mult și prost) însă, HO. Pe voi vă interesează banii, nu aerul proaspăt, nu frumusețile pădurii și nici animalele ce locuiesc în ea. Tăiați 5 copaci bătrâni, plantați 2. Când se va termina lemnul ce mama naibii faceți? Oricum, până atunci, România va fi plină de blocuri și viloaie. 
Popor prost! Așa vă iubiți țara? Ați jurat să o respectați și să aveți grijă de ea...nu să vă bateți joc.  Foștii mari conducători ai României s-ar speria de-ar vedea ce este acum pe pământurile noastre așa frumoase odat`.
De-aș putea, aș muta munții din loc. Dar ce să facă o fată de șaișpe ani? 
România, te iubesc!
2 comentarii:

  1. Subscriu. România e o ţară cu peisaje frumoase. Sau a fost. Încă nu e o cauză pierdută, dar dacă acest popor inteligent va continua să se îmbogăţească pe spinarea pădurilor, atunci nu cred că va mai dura mult până când ţara va ajunge un soi de deşert. Dar românii sunt şi proşti. Nu am lua şi noi exemplul austriecilor. Ei au hectare de pădure şi nu taie un copac! Ăştia ştiu să aibă grijă de propria ţară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca poporul să se trezească mai repede la realitate..dacă continuăm așa, cum ai zis și tu, România noastră frumoasă va ajunge un soi de deșert..

      Ștergere